след извънредно положение
4.8
(4)

Много хора вероятно се чудят как след извънредно положение ще се върнат обратно към нормалните си ежедневни дейности. Нека да разгледаме един възможен сценарий, за да се подготвим за завръщане към ежедневието.

Реинтеграция в обществото след извънредно положение

Завръщането към нормалното ежедневие е дългоочакван момент, който обаче ще ни постави в една малко по-различна реалност. Мерките, които в момента се налагат, за да се ограничи разпространението на коронавируса, не бива да падат окончателно след отмяна на извънредното положение в страната. Експерти прогнозират, че ако спазването им напълно се преустанови, това би повишило риска от втора вълна на заразата. Такава не трябва да се допуска. За това специалистите са на мнение, че предпазните мерки трябва да продължават да се спазват и след края на извънредното положение. За да се реинтегрират в обществото след социалната изолация, гражданите ще е нужно за известен период от време да продължат стриктно да носят предпазни маски, да спазват социална дистанция и да не посещават места с голямо струпване на хора. Засилените мерки за хигиена също ще е нужно да продължат да се спазват, тъй като са едни от най-ефективните методи за предпазване и ограничаване разпространението на заразата. Добрата информираност относно начините за защита и следване на препоръките на здравните експерти ще помогне на мнозина да се завърнат обратно на работните си места и в училище.

Подготовка за връщане към нормалното ежедневие

Всички, приспособили ежедневието си към условията на социална изолация, отбелязват някои психологически и физически промени. Настроението е променливо, стресът – повишен, по-силна тревожност, честа умора, липса на енергия, спад на имунитета и още редица негативни проявления на прекарването на твърде много време в затворено пространство. За да излезем в добро ментално и физическо здраве от социалната изолация е нужно да започнем подготовка още сега! С малките стъпки, които предприемем, ще укрепим отслабената имунна система, която е доказано най-силното оръжие срещу върлуващите вируси. Ето какво е необходимо да сторим преди края на карантината:

shop banner
  • да поддържаме физическото си здраве с редовна активност у дома
  • да се храним пълноценно за висок тонус и здраве
  • да се опитваме да владеем стреса с конструктивни техники за добро ментално здраве
  • да се подготвим психически за завръщане на работа или на училище
  • да укрепим отслабената имунна система с подходяща комбинация от природни средства за силен имунитет

Здравна мисия „Завръщане към нормалното ежедневие след социална изолация”

Както вече споменахме, излизането от извънредното положение ще ни върне към ежедневието, но и ще ни постави в среда, която изисква да сме по-отговорни към собственото си здраве и това на околните. Най-доброто, което можете да направите като добавка към спазването на мерките за протекция, е да стартирате своята лична мисия за засилване на защитните сили на организма. По този начин ще укрепите имунната си система преди изправянето ѝ пред всички болестотворни организми, които ни заобикалят. Завърнете се здрави към нормалното ежедневие, като засилите имунитета си с природните имуностимулатори за възрастни и деца Имунобор. Започнете още сега прием по предложената схема:

За възрастни:

При възрастни е удачен и приемът на Оксибор Форте/Oxybor® Forte – по 1 таблетка дневно, за максимална антиоксидантна защита на организма.

За деца в училищна възраст:

За деца до 6-годишна възраст:

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 4.8 / 5. Брой гласове: 4

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: