лечение на грип
0
(0)

При около 90% от децата астматици, астмата е с алергична природа, т.е. пристъпите са провокирани от определени алергени – полен, прах, плесени, димни частици. Това състояние значително затруднява успешното лечение на грип при засегнатите децата. Статистиката показва, че именно тази група деца най-често страдат от бактериални усложнения след грип.

Астма и грип – трудна за овладяване комбинация особено през зимата

Вирусната инфекция при грип се локализира първоначално в областта на горните дихателни пътища и се означава като респираторна инфекция. Протича остро като симптомите се появяват още в рамките на часове след заразяването. Попадането на грипни вирусни частици по лигавицата на дихателната система води много бързо до възпаление и оток. От една страна, това влошава общото състояние на детето, а от друга – обостря значително симптомите на астмата.

Най-честите симптоми на грип при деца с астма са свързани с:

  • болки, тежест и стягане в гърдите
  • задух
  • кашлица
  • хрипове
  • повишена секреция на дихателната лигавица

За успешно лечение на грип и овладяване на симптомите на астма при децата са необходими комплексни мерки. Те трябва да са насочени в 3 направления:

  • подсилване на имунитета
  • овладяване на острата дихателна инфекция и намаляване на възпалението
  • намаляване на алергичната нагласа на детето

Надежден природен имуностимулатор за комплексно и бързо лечение на грип при деца астматици

Идеално решение за лечение на грип при деца с астма дава комбинираният природен имуностимулатор Имунобор Кидс Актив сироп/Imunobor® Kids Activ syrup. Балансираният му състав покрива и трите посочени по-горе стъпки за бързо овладяване на грипната инфекция и астмата. Имунобор Кидс Актив сироп съдържа микронизиран бета глюкан с 93% чистота и активна форма на витамин C.

Микронизираният бета глюкан има научно доказан ефект за:

1. Мощно стимулиране на макрофагите за успешна борба с вирусните частици

2. Засилване производството на имунни клетки, участващи в поддържането на локалния имунитет. Този ефект е много важен за засилване на имунната защита в зоната на лигавицата на дихателната система

3. Намаляване развитието на алергични реакции

Витамин С (аскорбат) е основният хранителен източник за макрофагите. Включването му в състава на Имунобор Кидс Актив сироп допълнително засилва имуностимулиращото действие на продукта. Благодарение на оптималния си състав Имунобор Кидс Актив сироп действа успешно още при първи симптоми на грип при бебета и деца.

 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: