Мощна подкрепа при грипни състояния
0
(0)

Добре би било всеки да е наясно с това кои природни продукти оказват най-мощна подкрепа за справяне със симптомите при грипни състояния. Познаването на тези продукти ще позволи да правим информиран избор, гарантиращ бързото възстановяване при грипни състояния.

3 природни средства – естествен лек за грип и грипни състояния

Ще посочим 3 природни продукти, за които има категорични данни, че действат бързо и успешно при грипни състояния.

Метилсулфонилметан (МСМ). Това органично сяросъдържащо съединение успешно повлиява възпалението и болковия синдром, които се проявяват при грипни състояния. Укрепва имунната система и помага за неутрализиране на токсичните отпадни продукти, отделяни от грипните агенти. Позитивното му действие се засилва многократно, ако се прилага в комбинация с витамин C.

shop banner

Буфериран витамин C (Естер-C). Буферираната форма на витамин С се усвоява бързо и изцяло от организма ни. Научните данни сочат, че той осигурява 24-часова подкрепа за имунната система и действа като мощен детоксикатор в тъканите. Като прибавим тези му особености към мощното му антиоксидантно действие разбираме защо патентованият Естер-С се разглежда като едно от най-мощните природни средства при грипни състояния.

Витамини от В групата. Дефицитът на витамините от група В при грипни състояния многократно утежнява проявените симптоми. Допълнителното набавяне на тези витамини засилва имунната система и предпазва нервните клетки от необратими увреждания.

Данните сочат, че трите съставки действат синергично и едновременния прием води до засилване на ефекта им при грипни състояния. Това означава, че комбинирането им в един продукт би го превърнало във висококачествено средство за бързо овладяване симптомите на грип.

Мощен природен лек за грипни състояния

Бързата реакция е ключов момент за успешно лечение на грип при деца и възрастни. Комбинирането на МСМ, естер-С и витамини от В групата в състава на природния продукт ГрипоЛек / Gripolek® го превръща в средство на първи избор при грипни състояния. Към трите съставки са прибавени цитрусови биофлавоноиди и пантотенова киселина за допълнително засилване на синергичния ефект.

ГрипоЛек действа бързо и успешно за решаването на всички последствия от грипа:

  • болковия синдром
  • възпалението на дихателната лигавица
  • интоксикацията
  • нарушения имунитет
  • оксидативния стрес
  • витаминния дефицит

Приемът на ГрипоЛек още при първи симптоми на грип и грипни състояния оказва мощна подкрепа за бързо възстановяване на организма и превенция на грипните усложнения.

 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: