херпес
0
(0)

Херпесът е изключително неприятно заболяване. Заразяването с херпес е лесно, но пълното му излекуване е трудно. Това е вирусна инфекция и често пациентите с херпес чуват от лекарите „Ще предприемем необходимото, за да облекчим състоянието, но трябва да направите нещо и за имунитета.“

Какво се случва с имунитета?

Статистическите данни сочат, че голям процент от хората, които са носители на вируса на херпес, може и да не развият болестта. Мехурите по кожата и лигавиците се срещат само в 15-20%. Херпесът най-често засяга хора с отслабена имунна система, като в тази рискова група попадат не само болни от СПИН, рак и тежки хронични заболявания на вътрешните органи.
Заболяването предизвиква спад в имунната система, следователно херпесната инфекция може да бъде следствие от обикновена умора, небалансирано хранене, aвитаминоза или джет лаг синдром. Понякога херпесът се появява на фона и на някои други заболявания, като грип или остра респираторна вирусна инфекция.

След като вирусът вече е проникнала в организма …
Традиционно лечение на херпес включва два типа препарати: антивирусни и имуномодулиращи.

shop banner

И ако с избора на антивирусен препарат вече сте наясно, то изборът на имуномодулиращ продукт е от изключителна важност, тъй като пряко от него зависят резултата и крайния изход от лечението.
Към днешна дата един от най-ефективните имуностимулатори е Имунобор.
На първо място, той е единственият имуномодулатор с комплексно действие.
Имунобор не само възстановява имунният статус на човека, но също така премахва токсини и притежава антиоксидантно действие.
На второ място, именно при пациенти с херпес, Имунобор дава най-добри резултати.
Трето, Имунобор спомага за активация на почти всички звена на имунната система – подобрява способността на организма да се бори с инфекции и стимулира фагоцитозата.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: