Фарингитът зачестява през зимата
0
(0)

Фарингитът представлява възпаление на гърлото (фаринкса), придружено с болка и трудно преглъщане. При фарингит освен гълрото могат да бъдат засегнати и небцето, задната трета от езика и сливиците.
Фарингитът се причинява най-често от стрептококи от група А, аденовируси, коронавируси, риновируси, грипни вируси и др.
Фарингитът е по-често срещан през зимата и се проявява при хора с по-слаб имунитет, като благоприятно условие също е събирането на много хора в помещение с недостатъчна вентилация.

Ето защо повишаването на защитните сили на организма, както и пълноценната почивка са от изключително значение за възстановяването и оздравяването след фарингит. За благоприятното повлияване на фарингита се употребява екстракт от растението ехинацея, известно със своите противовъзпалителни и имуностимулиращи свойства. При вирусни инфекции като фарингита се използва Echinacea purpurea.

В природният имуностимулатор Имунобор Бронхо се съдържат стандартизирани екстракти от 40 мг ехинацея (ехинацея пурпура и ехинацея палида) и 500 мг котешки нокът. Двете съставки са с доказан още от древността най-силен ефект за укрепване на имунитета. Имунобор Бронхо повишава броя и активността на някои бели кръвни клетки, участващи в имунната защита – макрофаги и клетки убийци. Регулира производството на цитокини (молекули, контролиращи възпалителните процеси и имунните реакции). Активира хуморалния и клетъчния имунитет, респективно, Т и B имунните клетки. Стимулира продукцията на имуноглобулини. Повишава локалната имунна устойчивост на лигавиците на дихателната система.

shop banner

Имунобор Бронхо повлиява благоприятно изхода от вирусните инфекции и в частност от фарингита.
Имунобор Бронхо се приема по 1 капсула, 3 пъти дневно. След това се преминава към поддържаща терапия с по 1-2 капсули дневно. Общият прием продължава 12 седмици. При нужда курсът може да се повтори след пауза от 1 седмица.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: