Мощна подкрепа при грипни състояния

Добре би било всеки да е наясно с това кои природни продукти оказват най-мощна подкрепа за справяне със симптомите при грипни състояния. Познаването на тези продукти ще позволи да правим информиран избор, гарантиращ бързото възстановяване при грипни състояния.

3 природни средства – естествен лек за грип и грипни състояния

Ще посочим 3 природни продукти, за които има категорични данни, че действат бързо и успешно при грипни състояния.

Метилсулфонилметан (МСМ). Това органично сяросъдържащо съединение успешно повлиява възпалението и болковия синдром, които се проявяват при грипни състояния. Укрепва имунната система и помага за неутрализиране на токсичните отпадни продукти, отделяни от грипните агенти. Позитивното му действие се засилва многократно, ако се прилага в комбинация с витамин C.

Буфериран витамин C (Естер-C). Буферираната форма на витамин С се усвоява бързо и изцяло от организма ни. Научните данни сочат, че той осигурява 24-часова подкрепа за имунната система и действа като мощен детоксикатор в тъканите. Като прибавим тези му особености към мощното му антиоксидантно действие разбираме защо патентованият Естер-С се разглежда като едно от най-мощните природни средства при грипни състояния.

Витамини от В групата. Дефицитът на витамините от група В при грипни състояния многократно утежнява проявените симптоми. Допълнителното набавяне на тези витамини засилва имунната система и предпазва нервните клетки от необратими увреждания.

Данните сочат, че трите съставки действат синергично и едновременния прием води до засилване на ефекта им при грипни състояния. Това означава, че комбинирането им в един продукт би го превърнало във висококачествено средство за бързо овладяване симптомите на грип.

Мощен природен лек за грипни състояния

Бързата реакция е ключов момент за успешно лечение на грип при деца и възрастни. Комбинирането на МСМ, естер-С и витамини от В групата в състава на природния продукт ГрипоЛек/Gripolek® го превръща в средство на първи избор при грипни състояния. Към трите съставки са прибавени цитрусови биофлавоноиди и пантотенова киселина за допълнително засилване на синергичния ефект.

ГрипоЛек действа бързо и успешно за решаването на всички последствия от грипа:

  • болковия синдром
  • възпалението на дихателната лигавица
  • интоксикацията
  • нарушения имунитет
  • оксидативния стрес
  • витаминния дефицит

Приемът на ГрипоЛек още при първи симптоми на грип и грипни състояния оказва мощна подкрепа за бързо възстановяване на организма и превенция на грипните усложнения.

borola

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.