бета глюкан за деца
0
(0)

Педиатрите съветват, при слаб имунитет на най-малките, родителите да проведат качествена имунопрофилактика с Ехинацея и бета глюкан за деца. Ехинацея и бета глюкан са естествени продукти с ключова роля за имунната защита на детския организъм. Мощната природна комбинация е считана за средство с безотказен ефект при повишаване на защитните сили на малчуганите. В какво се крие силата на двата стимулатора на имунната система – научете в публикацията.

Как действа комбинацията от Ехинацея и бета глюкан?

През 2004 г., научен екип от Университета в Оксфорд доказва механизма на действие на полизахарида бета глюкан. Приемът му действа като универсална ваксина – повишава възпротивителните сили на организма към вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Този ефект се дължи на мощното стимулиране на локалния и на общия имунитет.

Бета глюканът засилва активността на макрофагите и клетките убийци, които действат директно на мястото на микробната атака и повишава производството на интерферони. Последните са биологично активни молекули, които организмът произвежда за директна борба с вирусните частици.

shop banner

Екстрактът от Ехинацея също многократно повишава производството на интерферони. Така допълва действието на бета глюкана и гарантира комплексния благоприятен ефект върху имунитета. Комбинираният прием на двете съставки улеснява справянето с вирусите и намалява риска от гъбични и бактериални усложнения.

Детската имунна система трябва да е подготвена за противодействие на вирусите и справяне с инфекциите при често боледуване. За засилване на защитните функции на детския организъм, педиатрите препоръчват да се доверим на природната имунопрофилактика.

Природен имуностимулатор с Ехинацея и бета глюкан за деца – мощно средство за повишаване на имунната защита на малчуганите в училищна възраст

Доказалата ефективността си натурална комбинация от бета глюкан и Ехинацея е включена в състава на Имунобор Кидс Капсули/Imunobor® Kids VGcaps.

Имунобор Кидс Капсули е средство на първи избор на специалистите за подсилване на имунитета при деца в училищна възраст. В условията на повишена вирусна активност, Имунобор Кидс Капсули осигурява мощна защита на крехкия детски организъм.

Продуктът съдържа рационална комбинация от Ехинацея и бета глюкан – имуностимулатори, взаимно усилващи ефектите си.

Имунобор Кидс Капсули може да се използва преди, по време или след боледуване от вирусни, бактериални или гъбични инфекции. Продуктът може да се прилага и при антибиотична терапия, като повишава ефективността на приемания медикамент. Освен, че подсилва детския имунитет, Имунобор Кидс Капсули спомага и за по-бързо възстановяване без усложнения при боледуване.

При деца до 6 години, се дозира по 1 капсула дневно, до 12 години – по 2 капсули на ден. При деца над 12-годишна възраст – до 3 капсули дневно. Няма противопоказания и е предназначен за продължителен прием.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: