екстракт от ехинацея
0
(0)

Екстракт от Ехинацея се използва от векове за профилактика и лечение на вирусни инфекции като настинка и грип. На какво се дължи силата му ще разберем заедно в редовете по-долу.

Двойната сила на Ехинацея в борбата с настинката и грипа

Днес редом с противовирусните медикаменти, продуктите с Ехинацея продължават да се ползват широко. Причината за това са две. Първата е, че Ехинацея стимулира имунната система, а втората, че има силно изразено противовирусно действие.

Научните данни сочат, че Ехинацея повишава 8 пъти концентрацията на гама-интерферон в кръвта. Това е вид интерферон, синтезиран от организма за унищожаване на вирусните частици.
Приемът на Ехинацея при настинка помага за изключително бързо овладяване на инфекцията и превенция на евентуални усложнения. Нещо повече – редица изследвания доказват, че Ехинацея намалява риска от настинка с около 60%. Това е изключително полезно действие в условията на грипна обстановка през есента и зимата.

Оптимално количество екстракт от Ехинацея за бързо овладяване на вирусни респираторни инфекции и профилактика на усложненията им

Следните избрани продукти от фамилия Имунобор предоставят на нас и нашите деца възможността да се насладим на ползите от Ехинацея:

Имунобор Бронхо представлява мощна комбинация от екстракт от Ехинацея и Котешки нокът. Действието на активните съставки взаимно се допълва, за да осигури пълна защита на респираторния тракт. Ехинацеята ускорява отделянето на интерферони за противодействие на вирусните частици.

Котешкият нокът стимулира фагоцитозата – поглъщането и неутрализирането на болестотворните микроорганизми. В резултат Имунобор Бронхо бързо овладява вирусните респираторни инфекции при възрастни и предпазва от евентуални бактериални усложнения.

Имунобор Ехинацея 250 е мощен имуностимулатор на дихателната система. Благодарение на оптималното количество екстракт от Пурпурна Ехинацея във всяка капсула той повишава локалната имунна защита на бронхиалната лигавица. Перфектно средство е за предпазване на организма на децата и възрастните от вирусни инфекции като настинка и грип.

Имунобор Кидс растителни капсули е рационална комбинация от Ехинацея и Бета глюкан – единственият имуномодулатор от природен произход с доказан механизъм на действие. Използва се успешно за профилактика и поддържащо лечение на инфекции при деца в училищна възраст.

Имунобор Кидс Актив растителни капсули съчетава в едно силата на Ехинацея, Бета глюкан и витамин С. В резултат на перфектния синхрон между съставките бързо потушава симптомите на остри вирусни инфекции при деца над 12-годишна възраст.

Всички изброени продукти от продуктовата линия Имунобор имат отлична поносимост и са напълно безвредни. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции дори при продължителна употреба.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: