Имунобор Биотик ни държи далеч от летните неразположения!
5
(1)

Настъпи сезона на отпуските и специалистите заговориха за така наречената “диария на пътуващия”. “Диарията на пътуващия” се проявява с остра диария и то по-значително през лятото. 90% от тях се дължат на инфекциозни агенти – различни паразити, вируси и бактерии. Разпространителите на този тип инфекции са заразените храни, питейната вода и др. Когато инфекциозният агент преодолее защитната бариера на организма, а именно имунната система, острата инфекция е налице.

Известни са множество медикаменти, против диария, които обаче потискайки ускорената перисталтика, способстват за задържане на болестотворния микроорганизъм в червата и не решават специфично проблема. В случаите „диария на пътуващия” е добре да се използва пробиотик и имуностимулатор за лечение и профилактика. Той нормализира чревната микрофлора като същевременно укрепва имунната система. Имунобор Биотик като представител на групата имуностимулатор с пробиотик, съдържа един от най-мощните пробиотици – Лактобацилус Булгарикус и бета глюкан – имуностимулатор за продължителна употреба.

Лактобацилус Булгарикус потиска гнилостните процеси в червата, спомагат за възстановяване на нормалната чревна микробна флора и повишават имунитета. В Имунобор Биотик се съдържат най-висок брой (над 2,5 милиарда бактериални тела от Лактобацилус Булгарикус. Бета Глюкан освен като имуностимулатор действа и като пребиотик – „храна за пробиотика”. Представлява несмилаеми фибри и подпомага и стимулира дейността на пробиотика. Бета глюкан притежава и собствен антимикробен ефект. По този механизъм, Имунобор Биотик не само спасява от диария по време на пътуване, но регулира чревната микрофлора и увеличава естествената имунна защита на организма.

С Имунобор Биотик в чантата се наслаждаваме на безпроблемна отпуска и отлично здравословно състояние.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola

Може да харесате

guest

0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x