предпазване от чревен вирус
0
(0)

Предпазване от чревен вирус е задача от първостепенно значение през летните месеци, когато той поразява наред деца и възрастни. Как да осъществим превенцията ще научим в редовете по-долу.

Ефикасни профилактични мерки за предпазване от чревен вирус

Повече течности за оптимално предпазване от чревен вирус

Поддържането на оптимален воден баланс в организма е от огромна полза в превенцията на стомашно-чревна инфекция. Специалистите препоръчват да приемаме между 1,5-2 л вода на ден, за да сме добре хидратирани и да държим чревния вирус далеч от нас.

Преварена вода за най-малките

Здравните експерти напомнят, че водата на бебетата, задължително трябва да се превари, преди да се използва. По този начин всички болестотворни микроорганизми се унищожават и здравето на мъника не се подлага на риск.

shop banner

Старателно измиване на плодовете и зеленчуците

Зарзавата от пазара трябва да се измива усърдно, за да се намали опасността от сблъсък с чревен вирус. За оптимално почистване на плодове и зеленчуци може да се използва специално разработен за целта препарат.

Винаги прясна храна

Застоялата храна е инкубатор за болестотворни микроорганизми. Ето защо е нужно да се приемат винаги пресни ястия.

Висока лична хигиена

Ръцете трябва да се почистват често с вода и сапун, за да се предотврати заразяването с чревен вирус.

Навременна профилактика

Лекарите препоръчват на прага на летния сезон да проведем профилактичен курс с висококачествено средство за стабилизиране на имунитета и полезните бактерии в червата.

Предпазване от чревен вирус с доказан природен продукт

Това, без което не трябва да се отправяме на пътешествие през лятото, е аптечка, снабдена с Имунобор Биотик/Imunobor® Biotic, за да можем да се изправим „въоръжени“ срещу вирусите. Този природен продукт от продуктовата линия Имунобор е мощно средство за профилактика на чревни инфекции. Той съдържа голямо количество жизнеспособни полезни бактерии (пробиотици) – Лактобацилус булгарикус (Lactobacillus bulgaricus), които помагат на организма да устои на атаките на болестотворните микроорганизми.

Имунобор Биотик е много повече от пробиотик! Той е и пребиотик! Пребиотичният ефект се дължи на включения в състава бета глюкан. Този естествен полизахарид служи за храна на „добрите“ бактерии в стомашно-чревния тракт и стимулира растежа им. Ползата от него обаче не се изчерпва дотук. Бета глюканът укрепва имунитета и по този начин увеличава устойчивостта на организма срещу различни вируси, включително и чревни.

Освен че е ефикасен, Имунобор Биотик е напълно безвреден. Радва се на отлична поносимост и не води до нежелани ефекти и странични реакции. Подходящ е както за възрастни, така и за деца. Може да се приема спокойно и от бременни жени. Дозира се по 1 капсула до 3 пъти дневно. Трябва да се приема на гладно.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: