Ефективно решение срещу често боледуване при възрастни
5
(1)

Есента е най-подходящият сезон за имунопрофилактика срещу често боледуване при възрастни. От подходящи мерки за засилване на имунитета имат нужда не само децата, но и възрастните. Сред тях, от задължителна имунопрофилактика се нуждаят хората, които по-лесно и по-често се разболяват. Всеки от тях може сам да се погрижи за поддържане на силен имунитет във всеки период от годината. Кое е най-ефективното средство за отлична имунопрофилактика – научете в редовете по-долу.

Причини за често боледуване през есенно-зимния период

През есента и зимата се отбелязва пик в числеността на циркулиращите корона-, адено- и риновируси. За хората със силен имунитет това не представлява непосредствена опасност за здравето. Склонните към често боледуване обаче редовно са сред засегнатите от остри вирусни инфекции и заболявания като грип, настинка, ангина и др. Именно честият контакт с есенно-зимните вируси е основната причина за зачестяване на боледуването през този период.

Развитието на вирусно заболяване успешно “подготвя почвата” за последващи бактериални усложнения. Това е допълнителна заплаха пред често боледуващите хора. Тяхната имунна система не може да пребори атакуващите микроби без необходимата помощ. Широката гама от застрашаващи я микроорганизми през есента и зимата изисква профилактични мерки за засилване на имунитета, които да се предприемат още в началото на есента. Това ще даде време на имунната система да се подготви от рано за срещата си с тях и ще повиши възпротивителните ѝ сили.

Комплексно решение срещу често боледуване при възрастни

Профилактичното подсилване на имунитета при възрастните оказва комплексна помощ за справяне с:

  • често боледуване
  • бактериално носителство
  • имунен срив
  • хронична умора

За успешна борба с тези състояния, специалистите препоръчват прием на природни имуностимулатори. Като ефективно решение за подсилване на имунитета и справяне с честото боледуване се препоръчва прием на Имунобор/Imunobor®.

Имунобор е мощен природен имуностимулатор за възрастни. Той е важна част от семейството на продукти Имунобор, известни със своята качествена грижа за имунната система на деца и възрастни.

Имунобор представлява уникална комбинация от натурални съставки с взаимно допълващо се действие. Продуктът съдържа екстракти от Котешки нокът, По Деарко, Мака и Мате – природни дарове с ненадминати здравни ползи.

Освен имуностимулиращо, Имунобор има и директно антимикробно действие. Приемът на Имунобор засилва защитата на организма срещу вируси, бактерии и гъбички и намалява риска от вторични инфекции и усложнения след скорошно преболедуване.

Имунобор се дозира по 1 капсула до 3 пъти на ден. Общият курс на прием се осъществява 12 седмици. Продуктът няма странични ефекти и е предназначен за продължителна употреба.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola

Може да харесате

guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x