силен имунитет през зимата
0
(0)

Осигуряването на силен имунитет през зимата е най-ефективният начин за предпазване от болестотворните агенти, които дебнат през студеното полугодие. Ето защо в настоящата статия ще разкрием как да се подсилят естествените защитни сили на организма. Като за начало обаче нека си припомним защо през зимните месеци се повишава рискът от разболяване.

Фактори, които компрометират имунитета през зимния период

Зимните месеци са тежки. Ранното стъмване и сивото, мрачно и студено време са все фактори, които допринасят за изпадане в депресивни състояния. Това неминуемо оказва негативно влияние върху функцията на имунната система. Именно поради това през зимата се отчита пик на кашлящите, кихащите и подсмърчащите хора. Увеличава се броят на заболелите от грип и други вирусни заболявания.

Силен имунитет през зимата за качествена превенция на вирусни и бактериални инфекции

Както вече стана ясно, имунната система е уязвима през зимния период. Предвид надвисналата опасност от настинка, грип и бактериални инфекции специалистите непрестанно напомнят за нуждата от провеждане на имунопрофилактика.

shop banner

За щастие, има доказали ефективността си мерки, с които може да се стимулира имунитета и организмът да устои на вирусните атаки. Придържането към тях е силно препоръчително за тези, които са склонни към чести вирусни, бактериални или гъбични инфекции. Най-ефективната от тези мерки е приемът на природни имуностимулатори с доказан състав и качество.

Ефективен имуностимулатор за деца и възрастни, който гарантира силен имунитет през зимата

Все повече имунолози у нас препоръчват на своите малки и големи пациенти да се доверят на Имунобор Протект/Imunobor® Protect, за да си подсигурят силен имунитет през зимните месеци. Този нов продукт от продуктовата линия с марка Имунобор е специално предназначен да укрепи защитните сили на организма в условия на повишена заболеваемост. Безотказното му действие се дължи на рационалната комбинация от микронизиран бета глюкан с най-висока чистота 93%, активна форма на витамин C и стандартизиран екстракт от плодовете на Роза канина, богат на витамин C. Съставките взаимно допълват и усилват своя ефект. В резултат на перфектния синхрон помежду им Имунобор Протект укрепва общия имунитет и осигурява цялостна защита на организма срещу вируси, бактерии и гъбички. Повишава жизнения тонус и активира обмяната на веществата.

Имунобор Протект има и локално противовъзпалително действие, което го прави особено подходящ при фарингити, тонзилити, стоматити и др.

Освен че е ефективен, Имунобор Протект е напълно безопасен. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции дори при продължителна употреба. Допълнително преимущество е, че се предлага под формата на таблетки за смучене с приятен ягодов вкус.

За постигане на оптимални резултати се препоръчва Имунобор Протект да се приема минимум 3 месеца.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: