имуностимулатор
0
(0)

Нашият организъм притежава естествени защитни сили, които в идеални условия биха били достатъчни, за да сме винаги здрави. Условията на средата, в която живеем обаче далеч не са идеални и различни болестотворни микроорганизми непрекъснато атакуват организма ни. Това поставя на изпитание имунитета – нашата естествена защитна система. Един от основните компоненти, гарантиращи силата на имунитета е полезната чревна микрофлора. Затова начинът, по който сами можем да подсилим защитните сили на организма си е чрез прием на имуностимулатор и пробиотик.

Кога е нужно да се приема имуностимулатор и пробиотик?

Зимата е сезонa, през който силният имунитет е най-необходим. Приемът на имуностимулатори повишава възможностите на организма сам да се пребори с атаките на микробите, зачестяващи през студените месеци. Когато се развие бактериална инфекция и се наложи прием на антибиотици се стига до намаляване на имунната защита на организма и до унищожаване на полезните чревни бактерии. Приемът на антибиотици, който често е неизбежен през зимата, изисква и успореден прием на продукти, които да възстановят чревната микрофлора, да поддържат жизнеността й, да модулират имунитета и да не намаляват ефективността на антибиотичната терапия. Най-общо, именно при антибиотично лечение е налице най-силна нужда от прием на имуностимулатори и пробиотици.

Кой продукт съчетава в себе си имуностимулатор и пробиотик?

Природният продукт Имунобор Биотик представлява комбинация от мощен имуностимулатор (бета глюкан) и пробиотик (Lactobacillus bulgaricus). Полизахаридната природа на бета глюкан го превръща и в естествен пребиотик, осигуряващ храна за пробиотичните полезни бактерии. Така приемът на Имунобор Биотик осигурява засилване на имунитета не само на общо ниво, но и локално в зоната на чревната лигавица. Това го прави предпочитано средство за успореден прием с антибиотици за намаляване на унищожителните им последствия върху полезните бактерии в червата. Приемът на Имунобор Биотик трябва да продължи и след спиране на антибиотика за осигуряване активността на имунната система и комфорта на чревната микрофлора. Освен това, специалистите препоръчват Имунобор Биотик при диарии, чревни инфекции, синдром на раздразненото черво и др.

shop banner

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: