превенция срещу грип
5
(1)

С идването на дългоочакваните празници възниква и нуждата да приложим превенция срещу грип, за да не попаднем в капана му. По това време на много от нас се налага да сме най-активни, за да завършим задачите си и да се отдадем на заслужена почивка. Често обаче, грипът поразява точно в неподходящия момент и разваля всички планове. В тази статия ще ви дадем съвети как да се предпазите от грип и да посрещнете новата година здрави.

Висока лична хигиена – качествена превенция срещу грип

Избягвайте да докосвате лицето си с непочистени ръце – преносът на бактерии към очите, носа или устата увеличава риска от инфекция. По-високата лична хигиена след возене в градски транспорт, използване на чужди работни пособия, контакт с болни от грип, е задължителна. Употребата на дезинфектанти също е препоръчителна.

Анти-грип активности

shop banner

През зимния сезон е важно да поддържаме добро ниво на активност. По този начин подпомагаме имунната си система, а когато тя е силна – вирусите нямат шанс. Заседналият начин на живот води до отслабване на имунитета. Избирайте активности, които да съответстват на вашите предпочитания – така ще спортувате за здраве с удоволствие. Кратките зимни разходки не са за подценяване – свежият въздух носи много ползи за здравето.

Без опасност от грип с подходящ хранителен режим

Многобройните контакти с хора през празничния месец повишават риска от заразяване с грип. За да се борим с вирусите ни трябва силно оръжие – нашата имунна система. За да засилим имунитета си е много важно да се храним правилно. В режима си е нужно да включим повече сложни въглехидрати, които ще ни държат по-дълго време сити и енергични. Дневното ни меню трябва да съдържа и повече витамини. Консумацията на свежи плодове и зеленчуци е задължителна.

През зимата е по-трудно да си набавяме необходимите вещества. Препоръчително е да се обърнем към продукт, който да съдържа ефективна комбинация от природни съставки за силен имунитет.

За най-ефективна превенция срещу грип – въоръжете имунната си система!

За да се радваме на празниците в отлично здраве, специалистите препоръчват прием на природния имуностимулатор Имунобор Протект/Imunobor® Protect. Той съдържа уникална комбинация от три мощни активни съставки – бета глюкан, Витамин C и екстракт от плодовете на Роза канина. Благодарение на нея, Имунобор Протект подсилва общия имунитет на организма и ефикасно се справя с първите симптоми на грип. Продуктът повлиява благоприятно локалния имунитет и успешно се бори с възпалението в устната кухина и носоглътката.

Имунобор Протект е първият продукт у нас, който съдържа микронизиран бета глюкан с 93% чистота, в таблетна форма. Трите съставки с взаимно допълващо се действие, правят Имунобор Протект правилния избор за укрепване на защитните функции на организма. Продуктът е напълно безвреден, подходящ е за деца и възрастни и може да се приема продължително време.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: