Инфекция на дихателните пътища – как да предотвратим усложненията?
0
(0)

Инфекциите на дихателните пътища са „допълнителните екстри“ на зимата. Наред със студа и снега в разгара на зимния сезон зачестява и заболеваемостта от вируси. В последствие масово се развиват остри респираторни инфекции, които протичат с неприятна симптоматика и ако не се лекуват своевременно могат да настъпят усложнения. Острите респираторни инфекции се делят на инфекции на горните дихателни пътища – ринити, риносинуити, тонзилофарингити, средни отити и инфекции на долните дихателни пътища – ларинготрахеити, бронхити, бронхиолити и пневмонии. Причинителите на респираторите заболявания са вирусите. Стряскащото, обаче е че могат да се усложнят, симптомите да се задълбочат и да нанесат редица негативни последствия върху организма, ако не бъдат лекувани с подходящи медикаменти и навреме. Ето защо е важно своевременно и с необходимите средства да бъдат преодолени възпалителните процеси в организма. Затова, за да бъдат избегнати бактериалните усложнения, предизвикани от вирусна инфекция е необходимо организмът да бъде подпомогнат.

Как да избегнем усложненията от инфекция на дихателните пътища?

Редица научни проучвания доказват, че стимулирането на имунитета и успешното справяне с инфекции на дихателните пътища може да се постигне с приема на природни екстракти, като Котешки нокът и Ехинацея. Котешкият нокът е известен с доказаната си ефективност при повишаване броя и активността на белите кръвни телца, които се борят с инфекциите и болестотворните микроорганизми. От своя страна Ехинацеята увеличава неколкократно активността на макрофагите и стимулира унищожаването на вирусните частици. Ехинацеята стимулира и отделянето на интерферон и така повишава противовирусната защита на организма. Котешкият нокът и Ехинацеята са комбинирани в състава на Имунобор Бронхо/Imunobor® Broncho. Благодарение на уникалната си комбинация Имунобор Бронхо спомага за преодоляване на бактериалните усложнения в организма след прекарана вирусна инфекция на дихателните пътища. В допълнение Имунобор Бронхо съкращава периода на боледуване, като спомага за бързото възстановяване на организма. Така на практика, това което прави Имунобор Бронхо уникален продукт е комбинираното му противовирусно, антибактериално и имуностимулиращо действие. Той е подходящ и за профилактика и лечение в месеците на повишена заболеваемост от грип и настинка, а също и при лечение на дихателни инфекции. Имунобор Бронхо има антимикробно действие и когато се приема с антибиотици увеличава ефикасността им.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola

Може да харесате

Последствия от ковид – дълготрайни при хоспитализираните
Последствия от ковид – дълготрайни при хоспитализираните
01сеп.2021
0

Последствия от ковид – дълготрайни при хоспитализираните

5 (1) Приблизително половината пациенти на болнично лечение имат дълготрайни последствия от ковид. Това установява проучване, публикувано в ...
Повече
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x
()
x