за подсилване на имунитета
0
(0)

Мнозина изпитват затруднения, когато в края на лятото им се налага да предприемат мерки за подсилване на имунитета. В опит да им помогнем, в следващите редове ще разкрием няколко лесни и нетипични начина за укрепване на имунната система.

Хитринки за подсилване на имунитета след края на отпускарския сезон

Поддържайте позитивно отношение към живота

Редица изследвания сочат, че позитивното мислене служи като катализатор на имунитета. Ето защо е необходимо да погледнете света през розови очила и да видите цветната страна на живота. Гледайки нещата от положителната им страна, ще държите надалече не само тежките мисли, но и болестотворните микроорганизми.

Смейте се

Освен че ни разтоварва психически, смехът спомага за подсилване на имунитета. Научно доказано е, че адреналинът, който се отделя в тялото при звучното изразяване на веселие, радост и удоволствие, повишава нивото на антитела. С този си ефект стимулира активността на левкоцитите. За да се възползвате оптимално от имуностимулиращите свойства на смеха обаче, трябва да го „практикувате“ редовно. За целта четете вицове, гледайте комедийни филми и забавни програми и се срещайте по-често с хора, които ви разтушават и развеселяват.

shop banner

Водете активен социален живот

Приятелите са важна част от живота. Те ни помагат да сме здрави не само психически, но и физически. И за да не сме голословни, ще посочим, че според скорошно изследване контактът с тях спомага за укрепване на имунитета. Така че изводът е ясен – ако не искате да попаднете под атаката на патогените, поддържайте близки отношения с приятелите си.

Изпитана природна хитрост за подсилване на имунитета

В лицето на Имунобор/Imunobor® природата също е готова да помогне за подсилване на имунитета и многократно да усили ефекта от предложените хитринки. Този изцяло натурален продукт е съчетал в себе си силата на мощни природни екстракти. Сред тях са познатите още от древността стимулатори на имунитета – Котешки нокът, По Деарко (Мравчено дърво), Мака и Мате. Всяка една от активните съставки играе важна роля по отношение на имунитета и мощно допълва действието на останалите три.

В резултат, Имунобор повишава броя и активността на белите кръвни клетки, участващи в борбата с инфекциите. Активира Т- и В имунните клетки и стимулира продукцията на имуноглобулини. Ползите от приема му обаче не свършват дотук. Имунобор повишава жизнения тонус и подобрява общото състояние на организма.

За да се насладите на комплексното му действие, е необходимо да го приемате редовно в продължение на 12 седмици. Дълговременната употреба не крие риск от нежелани ефекти поради изцяло природния произход на съставките.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: