остра уроинфекция
0
(0)

Досега на фармацевтичния пазар се предлагаше незаменимият продукт Имунобор Уро/Imunobor® Uro. Редица проучвания и данните от клиничната практика сочат, че това е изключително ефективен продукт при хронична уроинфекция (хроничен цистит, уретрит, пиелонефрит) или при асимптомна бактериурия (бактериално носителство). Ефектът му е безопасен и доказан и при деца, и при възрастни. Благодарение на включения в състава му бета- глюкан, Имунобор Уро повишава имунитета и локалната имунна защита на лигавицата на уринарния тракт. Освен това има антибактериално, противовъзпалително и аналгетично действие, осигуряващи високата му ефективност за преодоляване на хронична уроинфекция.

Широкото разпространение на острите уроинфекции обаче и тежките последствия, до които може да доведе нелекуването и рецидивирането им, доведе до разработването на нов продукт от фамилия Имунобор. Той предлага модерно и ефективно решение при остра инфекция на пикочните пътища.

Имунобор Уро Акут/Imunobor® Uro Akut – ново решение за осигуряване на здрава и устойчива лигавица на уринарния тракт

Новият продукт от фамилия Имунобор – Имунобор Уро Акут е новото решение за лечение на остър цистит, остър уретрит или остър пиелонефрит. Това са заболявания, засягащи огромен брой хора, повечето от които жени, включително бременни.
Имунобор Уро Акут е с много висок профил на безопасност и се понася много добре и от бременни, и от деца. Случаи на остър цистит или друга форма на уроинфекция се повлияват доказано благоприятно с прием на 2 капсули от продукта дневно при възрастни и 1 капсула дневно при деца и бременни жени.

shop banner

Имунобор Уро Акут е изключително полезен продукт днес, когато бактериите, причинители на уроинфекции, показват все по-сериозна резистентност към антибиотици

Остра уроинфекция се причинява предимно от бактериите от вида Ешерихия коли (E.coli). Основният проблем при лечението на заболяването е нарастващата честота на щамове от тази бактерия, резистентни към широкоспектърни уроантибиотици. Съобщава се, че при голяма част от случаите на остър цистит изолираните бактерии проявяват повече от 10% резистентност към пеницилини и други антибиотици, стандартно предписвани при остра инфекция на пикочните пътища. Това налага прецизиране на лечението и внимателно подбиране на средствата за лечение на тези заболявания. Точно в тази ситуация се проявява несравнимата полза от разработването на новия продукт Имунобор Уро Акут.

Предимства на Имунобор Уро Акут пред другите средства за остра уроинфекция

– Имунобор Уро Акут съдържа високо количество екстракт от Американска червена боровинка – 300 мг. Това количество е стандартизирано по отношение на проантоцианидини (РАС) тип А. В 300 мг екстракт се съдържат 36 мг РАС тип А.

– РАС тип А е единствената форма на проантоцианидин, която възпрепятства адхезията на бактериите към лигавицата на уринарния тракт. Дори да са успели да навлязат към пикочните пътища, бактериите от вида E.coli много лесно се изхвърлят с урината, тъй като не могат да се захванат и да колонизират лигавицата.

– Имунобор Уро Акут е безопасен продукт, подходящ за прием от всички – възрастни, деца, бременни.

– Продуктът се предлага в иновативна фармацевтична форма – растителни капсули (VG caps), позволени за прием дори от вегетарианци и вегани.

– Много висока икономическа полза – 2 капсули на ден гарантират пълна защита от уропатогенни бактерии.

– Имунобор Уро Акут предлага уникално комбинирано действие – притежава едновременно антиадхезивен, антибактериален, противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект.

Уроинфекцията – независимо дали хронична или остра, вече не бива да притеснява никого. Имунобор Уро Акут и Имунобор Уро предлагат ефективно решение за здрава и устойчива лигавица на уринарния тракт.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: