остра респираторна вирусна инфекция
0
(0)

Тъй като се намираме в сезона на настинките и грипа, съществува реална вероятност от развитие на остра респираторна вирусна инфекция. Най-предразположени към това са децата и по-възрастните хора. Не по-малко застрашени са хората със слаб имунитет и тези, които имат чест контакт с големи групи хора. В текущата публикация ще ви препоръчаме двете природни съставки, които имат мощен противовъзпалителен ефект. Приемани в комбинация, борят успешно всяка остра вирусна инфекция!

Котешки нокът – растение с благоприятен ефект при остра респираторна вирусна инфекция

Множество са здравословни ползи от приема на растението Котешки нокът. Сред най-важните от тях са способността му да намалява възпалителните процеси, да подсилва имунитета и да предотвратява дегенеративни заболявания. Също така облекчава стомашно-чревни проблеми и подобрява възстановителните сили на организма.

Но най-сериозни и конкретни са доказателствата за ефекта му върху имунната система, както и за мощните му противовъзпалителни свойства. Алкалоидните вещества, които се съдържат в екстракта от Котешки нокът, стимулират имунния отговор на организма. Повишават броя на белите кръвни клетки и активират антиоксидантното действие на тялото. Това елиминира болестотворните микроорганизми, които допълнително отслабват имунната система.

shop banner

Ехинацея – ефикасно средство при състояния на грип и настинка

Не е случайно, че билката Ехинацея е една от най-използваните природни средства при грип и настинка. Това, разбира се, се дължи най-вече на благотворния ѝ ефект върху имунитета и цялостното здравословно състояние.

Съществуват и значителни доказателства, че веществата, които се съдържат в лековитата билка притежават способността да се справят с вирусните инфекции. Освен това Ехинацея съдържа съединение, наречено ехинацеин, което инхибира преминаването на бактериите и вирусите в здравите клетки. Това значително намалява вероятността от развитие на каквато и да е инфекция при прием на Ехинацея. Сред здравословните ползи от това природно лечебно средство е справянето с проблеми на горните дихателни пътища и облекчаване на грипоподобни състояния.

Овладяване и превенция на остра респираторна вирусна инфекция с природни средства

Най-силен ефект при лечение на остри вирусни инфекции на дихателните пътища се наблюдава при прием на средства, съдържащи уникална имуностимулираща „двойка“ природни екстракти. Това са продукти, в състава на които присъства мощният лечебен ефект от комбинацията на Котешки нокът и Ехинацея.

Такова средство е Имунобор Бронхо/Imunobor® Broncho. Комбинацията на двете активни природни съставки съдейства за намаляване на негативния ефект от възпалителните процеси в организма. Благотворният ефект върху здравето се изразява в ефикасно овладяване на инфекциите и предотвратяване на евентуални усложнения.

Имунобор Бронхо се прилага успешно при всякакъв вид инфекции на дихателните пътища, а ефективността му при грип и настинка е висока. Може да се използва успоредно с антибиотична терапия.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: