Уринарни инфекции през лятото
0
(0)

Всяко лято много хора, особено жени, стават жертва на различни уринарни инфекции (инфекции на пикочните пътища). Именно през топлия сезон се отбелязва пик в проявите на тези заболявания. Те засягат различни зони на уринарния тракт с разнообразни последствия.

Характерна за уринарните инфекции е не само голямата честота на разпространение, но и склонността към хронифициране на заболяването. Голяма част от хората, които развият остра уроинфекция, започват да проявяват хронична симптоматика. За справяне с острите уринарни инфекции и избягване на хронифицирането им е необходима преди всичко навременна реакция. Кои са продуктите, на които може да разчитате?

За справяне с острите уринарни инфекции

Острите прояви на инфекция на пикочните пътища са придружени от следните симптоми:

shop banner

– внезапна поява на болка ниско в корема, в областта на пикочния мехур

– парене, болка и сърбеж при уриниране

– чести позиви за уриниране

– потъмняване на урината

– наличие на кръв в урината (хематурия)

В основата на тези оплаквания стои възпаление на пикочните пътища, предизвикано най-често от Еширихия коли. Тези бактерии лесно навлизат в уринарния тракт, а условията през лятото улесняват заразяването.
Редица специално проведени проучвания показват високата ефективност на екстракта от Американска червена боровинка (Cranberry) при уринарни инфекции. От ключово значение за справянето с остра уроинфекция е приемът на оптимална доза екстракт. Изчислено е, че 100% ефективност за прочистване на бактериите от уринарния тракт се постига с прием на 72 мг проантоцианидин тип А – активната съставка в екстракта от Cranberry. Именно този тип проантоцианидин най-успешно блокира прикрепянето на бактериите към стените на уринарния тракт и улеснява изхвърлянето им. Максималната стандартизация към проантоцианидин тип А превръща природния продукт Имунобор Уро Акут в първи избор за овладяване на остри уринарни инфекции дори при бременни. С прием на 2 капсули Имунобор Уро Акут/Imunobor® Uro Akut на ден се
осигурява доза от 72 мг проантоцианидин. Няколкодневният прием помага за:

– справяне с острите уринарни инфекции

– предотвратяване на рецидивите им

– избягване хронифицирането на урологичните проблеми

Имунобор Уро Акут помага за лечението на остър цистит, остър уретрит, пиелонефрит и др. От ключово значение е именно бързото разпознаване на симптомите и навременния прием на продукта. Когато той не се приложи своевременно острите уроинфекции хронифицират.

За справяне с хронични уроинфекции

Хроничните форми на уринарни инфекции проявяват симптоматика, подобна на тази при острите форми. Оплакванията обаче се повтарят системно с периоди на обостряне и ремисия. Летният сезон е времето на най-често обостряне на хроничните уроинфекции. Добрата новина е, че фамилия Имунобор предлага и средство за успешно справяне и с тях. Това е Имунобор Уро/Imunobor® Uro. Приемът на този продукт помага за справяне с хроничен цистит, хроничен уретрит и пиелонефрит и профилактира рецидивите им. Освен екстракт от Cranberry Имунобор Уро съдържа и бета глюкан за стимулиране на общия и локалния имунитет. Така значително се намаляват проявите на хронични уринарни инфекции.

Имунобор Уро Акут и Имунобор Уро осигуряват целогодишно здрава и устойчива лигавица на уринарния тракт.

 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: