железен имунитет
5
(1)

Искате да имате железен имунитет целогодишно? Тогава вижте съветите, които сме ви подготвили! Гарантираме, че ако ги приложите на практика, ще се радвате на по-добро здраве.

Изпитани препоръки за железен имунитет 12 месеца в годината

Хранете се здравословно

Здравословният хранителен режим е ваш верен съюзник в осигуряването на силен имунитет. Старайте се да консумирате повече плодове и зеленчуци. Яжте месо и риба. Включете в диетата бобови растения, семена и ядки. Приемайте достатъчно количество вода. Избягвайте „лошите“ мазнини, рафинираната захар и прекомерното количество сол. Не правете компросмис с качеството на храната и помнете – вашето тяло е вашият храм.

Контролирайте приема на алкохол

Системната злоупотреба с алкохол представлява сериозна заплаха за имунитета. Научно доказано е, че прекаляването със спиртни напитки се отразява отрицателно на левкоцитите. Това са клетки на имунната система, чиято основна функция е да защитават организма от инфекции и чужди тела. Всичко казано дотук предполага да положите усилие, за да изкорените своевременно вредния навик.

shop banner

Не пушете

Тютюнопушенето, подобно на злоупотребата с алкохол, отслабва имунната система. Никотинът в тютюневите изделия потиска иминутета и прави пушачите лесна мишена за постоянно циркулиращите вируси. Единственият начин да се противопоставите на здравната заплаха е, като преустановите пушенето.

Четете внимателно лекарствената листовка

Определени медикаменти потискат имунната система. Понижавайки защитните сили, те правят организма уязвим за болестотворните патогени. Ето защо винаги четете листовката на медикаментите, преди да ги примете. Запознаването със странините ефекти може да ви спести много главоболия.

Осигурете си спокоен сън, за да имате железен имунитет

Крепкият сън е от съществено значение за постигане на силна имунна система. Когато спите достатъчно, имунната защита е по-добра. Количеството сън е строго индивидуално. Факторът, който го определя, е възрастта. По правило възрастните се нуждаят от 7-8 часа сън за денонощие, за да са здрави.

Повишете двигателната активност

Движете се повече, танцувайте, карайте колело, плувайте… С две думи – живейте активно и ще имате несломима имунна система. Не отлагайте упражненията за утре! Започнете още днес!

Осигурете си прием на бета глюкан, за да имате железен имунитет през цялата година

Бета глюканът е верен приятел на имунитета. Това има и своето научно обяснение. Този полизахарид е единственият имуномодулатор от природен произход с доказан механизъм на действие.

Специалистите у нас препоръчват да си набавяте оптимално количество високопречистен бета глюкан от изцяло натуралния продукт Имунобор Бета Глюкан 300/Imunobor® Beta Glican 300. С помощта на този целогодишен имуномодулатор за продължителен прием ще засилите активността на имунните клетки и ще стимулирате производството на имунни тела. В резултат ще имате по-висока локална имунна защита на лигавиците на бронхиалните, чревните и пикочните пътища, по-силен тонус и повече енергия.

Освен за възрастни, Имунобор Бета Глюкан 300 е подходящ и за деца над 1 година. Напълно безопасен е и има отлична поносимост. Може да се приема от хора с придружаващи заболявания, включително и тиреоидит на Хашимото.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: