хронични респираторни заболявания
0
(0)

Дори най-леките инфекции на дихателните пътища могат да прогресират до сериозни усложнения и поява на хронични респираторни заболявания. През есента и зимата обичайно се отчита бум на острите респираторни инфекции като грип и настинка. В повечето случаи те са предизвикани от вируси и нерядко са последвани от бактериални усложнения. В сезона на зачестяващи респираторни проблеми, допълнителен риск е налице при хората, страдащи от хронични инфекции на дихателните пътища. Как да се предпазим от усложнения и да проведем подходяща профилактика ако сме засегнати от хронично респираторно заболяване – научете в текущата публикация.

Причини и предразполагащи фактори за поява на хронични респираторни заболявания

При много хора острите респираторни заболявания хронифицират и се появяват редовно със застудяване на времето.

Главните причини и факторите, които предразполагат хронифицирането им са:

shop banner
  • студен въздух
  • замърсен въздух
  • дълго пребиваване в затворени и непроветрени помещения
  • тютюнопушене
  • злоупотреба с алкохол
  • бактериално носителство

Най-силно влияние има един съществен фактор – отслабването на локалния имунитет в зоната на лигавицата на дихателната система.

Специалистите съветват склонните към често боледуване хора да приложат навременни мерки за профилактика на имунната си система през студеното полугодие. Именно укрепения общ и локален имунитет са най-верните ни съюзници в борбата с хроничните респираторни инфекции. Сред най-добрите средства за засилване на имунната система са природните имуностимулатори. Те се отличават от другите продукти на пазара с мощната си комбинация от натурални съставки с високо качество и доказан ефект.

Високоефективна природна комбинация за лечение и профилактика на дихателни инфекции

При първи симптоми на респираторни инфекции и за успешна профилактика на такива, разчитайте на мощния ефект на Имунобор Бронхо/Imunobor® Broncho.

Безспорното му благотворно действие се дължи на висококачествените екстракти от Котешки нокът и Ехинацея. Приемът на Имунобор Бронхо стимулира производството и активността на имунните клетки. Продуктът проявява интерферон подобен ефект и унищожава директно вирусните частици. Това го прави изключително подходящ за употреба в период на повишена заболеваемост от респираторни инфекции. Приемът му спомага за повишаване на локалния имунитет в зоната на лигавицата на дихателните пътища и за намаляване на възпалението там.

Имунобор Бронхо е предназначен за възрастни, за самостоятелен прием или като допълнение към антибиотичното лечение. Дозира се по 1 капсула до 3 пъти на ден. След това се преминава към поддържаща терапия с по 1 до 2 капсули дневно. Общият курс се извършва в продължение на 12 седмици. В грипна обстановка, приемът му не бива да спада под 2 капсули на ден.

Поради изцяло естествения си състав, Имунобор Бронхо няма противопоказания.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: