Имуностимулатор и пробиотик са решението при детски диарии

Диариите са често срещано явление в детска възраст. Приблизително 50% от тях се причинени от вируси. Най-честата причина за диарията е т.нар. „летен грип“. Вирусите, които могат да причинят заболяването са много. Първите признаци на инфекция са болката и спазмите в корема, последвани от диарията. Възможно е и повишаване на температурата, загуба на апетит, гадене, повръщане, загуба на тегло и дехидратиране на детския организъм.

Когато причинителите са вируси няма специфично лечение. Това, което е задължително независимо от причинителя и симптомите е имуностимулация на общия и локалния имунитет и възстановяване на чревната лигавица. С други думи казано, имуностимулатор и пробиотик. Такъв продукт е Имунобор Биотик. Имунобор Биотик съдържа комбинация от мощен имуностимулатор – бета глюкан и пробиотик – лактобацилус булгарикус. Тя е резултат от медицинската логика и познанията за причинителите и симптомите при този вид инфекции.

Бета глюкан като доказан имуностимулатор активира устойчивостта на организма към вируси, бактерии и др. Лактобацилус Булгарикус възстановява биологичната бариера на организма, каквито са полезните бактерии в червата.

borola

Може да харесате

Коментари

avatar