бързо справяне с грипа
0
(0)

Ако ни порази грипен вирус, не е необходимо да прекарваме цяла седмица в леглото, защото съществуват изпитани практики за бързо справяне с грипа. Нека видим какви са те!

Стратегии за бързо справяне с грипа

Ранно овладяване на симптомите

Специалистите напомнят, че колкото по-рано овладеем ранните прояви на грипа, толкова по-лесно ще преборим заболяването. Ето защо при наличие на отпадналост, студени тръпки по тялото и болки в гърлото е наложително да предприемем незабавни мерки за противодействие на инфекцията.

Поддържане на тялото топло

Това далеч не означава да не прилагаме мерки за понижаване на високата температура, а да не оставяме тялото да изстива. Необходимо е да подходим с особено внимание към краката, защото от тях най-лесно се настива. Препоръчително е да носим вълнени чорапи. В случай че текстилът от животински произход дразни кожата, краката могат да се затоплят с помощта на специално пригодени за целта загряващи уреди за тяло.

Консумиране на топла храна и хидратиране на организма

Приемът на храни с температура, близка до нормалната телесна температура, е от голяма важност за бързото оздравяване от грип.

Добрата хидратация е друга съществена стъпка за по-лесното справяне с болестта. Насищането на организма с вода противодейства на обезводняването, характерно за грипното състояние.

Спазване на висока хигиена

Отличната хигиена не само че скъсява периода на боледуване от грип, но и предпазва хората в нашето обкръжение от разболяване.

Не бива да забравяме, че е добре често да сменяме носните кърпички, за да ограничим максимално контактът на болестотворния микроорганизъм с носа, очите и устата. След употреба санитарните материали незабавно трябва да се изхвърлят, за да се предотврати предаването на инфекцията.

Идеалното природно средство за бързо справяне с грипа

Неизменна част от бързото преодоляване на грипа е приемът на натурален продукт с бързо действие и доказан ефект. Гриполек/Gripolek® е именно такъв! Благодарение на своя уникален състав – буфериран витамин С (Естер-С), метилсулфонилметан (МСМ) и витамини от група В – той спомага за бързо овладяване на грипни състояния. Съставките взаимно допълват и усилват своя ефект.

Приеман според предписанието, Гриполек засилва защитните механизми на организма и за отрицателно време ликвидира оплакванията. Подпомага антиоксидантната защитa и възстановява витаминния дефицит. Повлиява благоприятно болковия синдром.

За постигане на оптимални резултати е препоръчително Гриполек да се прилага още при първи симптоми на заболяването. Има отлична поносимост и е напълно безвреден. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции. Подходящ е както за възрастни, така и за деца.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: