имунитет през пролетта
0
(0)

Не са нужни много усилия, за да се радвате на силен имунитет през пролетта. Ще се убедите сами в това, след като се запознаете със съветите за повишаване на естествените защитни сили на организма, които подбрахме специално за вас!

Силен имунитет през пролетта в 3 лесни стъпки

Ограничете преработените храни и полуфабрикатите

Тези храни носят много повече вреда, отколкото полза за организма. Именно поради това трябва да преустановите или да сведете до минимум консумацията им. Препоръчително е да наблегнете на пресни плодове и зеленчуци, най-вече зеленолистни, тъй като те са богати на витамини и антиоксиданти. Може да включите в ежедневното меню кисело мляко, защото то е източник на пробиотици, които поддържат баланса в чревната микрофлора. Не пренебрегвайте и зеления чай. Благодарение на антиоксидантните си свойства той защитава организма от свободните радикали и подпомага борбата с инфекциите.

Осигурете си достатъчно количество сън

И физическото, и емоционално здраве до голяма степен зависи от качеството и продължителността на съня.

Недостатъчното спане може да доведе до депресивни състояния, намалена продуктивност през деня, нежелано покачване на тегло и не на последно място – отслабване на имунната система.

Ако по някаква причина ежедневно не успявате да си набавите необходимите 7-8 часа сън, ето какво да направите, за да промените тази негативна тенденция:

  • движете се поне по 30 минути дневно
  • ограничете приема на алкохол и кофеин
  • спазвайте редовен график на съня със заспиване и събуждане по приблизително едно и също време всеки ден

Приемайте Мравчено дърво за добра защита и силен имунитет през пролетта

Мравчено дърво, познато още като По деарко, е дървесен вид с изключителни ползи за имунната система. Още от древността извлек от кората му успешно се прилага за овладяване на инфекции и повишаване на жизнения тонус.

За да доставите на организма си оптимално количество високопречистен екстракт от Мравчено дърво, може да разчитате на Имунобор/Imunobor®. Имуномодулиращият ефект на екстракта от Мравчено дърво многократно е усилен от добавените в състава на продукта Котешки нокът (саменто), Мака и Мате. В резултат на допълващото и усилващо действие на съставките Имунобор е едно от най-мощните и ефикасни средства за подсилване на имунитета през пролетта. Освен че подсилва защитните сили на организма, този изпитан природен продукт подобрява тонуса и общото здравословно състояние.

Имунобор има отлична поносимост и е напълно безопасен. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции. Подходящ е за продължителна употреба. Дозира се по 1 капсула 3 пъти на ден. След това се преминава към поддържаща терапия с по 1-2 капсули дневно. Общият курс продължава 12 седмици.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: