хроничен уретрит
5
(1)

Уретрит, цистит и другите форми на инфекция на пикочните пътища се проявяват остро и със силна изява на характерните имптоми. Много хора не им обръщат необходимото внимание и макар оплакванията постепенно да отшумяват заболяването се завръща след време, вече преминало в хронична и много по-трудна за овладяване форма. Затова всеобщият призив на специалистите за избягване развитието на хроничен уретрит е навременното лечение на предхождащата остра уроинфекция. Как обаче да подходите, за да се справите успешно с хроничен уретерит?

Хроничен уретрит – причини за появата му

Основният причинител на уретрит, цистит и другите форми на инфекция на пикочните пътища са бактериите от вида Ешерихия коли (E. coli). Уретрит се развива тогава, когато E. coli колонизират и инфектират епитела на уретрата, която извежда урината от пикочния мехур извън тялото. Има няколко основни причини за това острата уроинфекция да премине в хроничен уретрит.
Това са:

– ненавременно взети мерки за елиминиране на навлезлите и колонизирали епитела на уретрата бактерии

shop banner

– намалена локална резистентност на пикочните пътища (намален локален имунитет)

Хроничен уретрит – симптоми и насоки при лечението му

Основните оплаквания при хроничен уретрит се припокриват с тези при острата му изява – парене и болка в областта на пикочния канал при уриниране, чести позиви и отделяне на секрет от уретрата.
За излекуване на хроничен уретрит и окончателно елиминиране на симптомите му е необходимо преодоляване на причините, водещи до развитието му.

Решението – комбиниран продукт, който окончателно елиминира хроничния уретрит

За максимален ефект при хроничен уретрит, както и при други рецидивирали инфекции на пикочните пътища, се препоръчва прием на Имунобор Уро/Imunobor® Uro. Този продукт съдържа бета глюкан – най-мощният природен имуностимулатор, и екстракт от Американска червена боровинка (Cranberry).
Имунобор Уро има следните предимства:

– комбинация от две взаимно-потенциращи се съставки с максимален ефект при уроинфекции

– съдържа екстракт от Американска червена боровинка, стандартизиран спрямо PAC – най-ефективното природно средство срещу инфекции на отделителната система

– съдържа бета-глюкан – най-мощният стимулатор на имунитета от природен произход с доказан механизъм на действие

– има синергичен ефект с редица антибиотици и намалява продължителността на антибиотичното лечение

Съдържащият се в екстракта от Cranberry проантоцианидин тип А блокира възможността на бактериитe да се захващат за епитела на уретрата и съдейства за изчистването им от уринарния тракт. Комбинираното действие на проантоциоанидин и бета глюкан осигурява засилване на имунитета. Имунобор Уро е подходящ за овладяване на хроничи уроинфекции от всякакъв порядък – уретрит, цистит, пиелонефрит и др.

 

Save

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: