хронична уринарна инфекция
0
(0)

Летните горещини и последващият преход към есента създават условия за зачестяване на случаите на хронична уринарна инфекция. Най-силно това се усеща при хората, страдащи от хроничен цистит или хроничен уретрит. При голяма част от тях променливите климатични условия водят до обостряне на симптомите. Добрата новина е, че можете да се предпазите от влошаване на оплакванията, да намалите риска от рецидиви и да се справите успешно с уроинфекцията. Кои са рисковите фактори за поява на уроинфекция през летния сезон и как да я овладеете – научете в текущата публикация.

Кои фактори засилват оплакванията при хронична уроинфекция през лятото?

  • Влошена интимна хигиена. Това е водещата причина за поява или обостряне на уроинфекциите при жените. Дамите е необходимо да спазват по-висока лична хигиена през топлите месеци за максимална защита срещу уроинфекции.
  • Употреба на агресивни продукти за интимна хигиена като вагинални душове, интимни сапуни и др. Те могат да раздразнят лигавицата в интимните зони и да улеснят инфектирането ѝ. Именно такива продукти са отговорни за голяма част от случаите на уретрит (възпаление на лигавицата на уретрата).
  • Дехидратация. Недостатъчният прием на течности намалява количеството на образуваната урина. Това не позволява отмиване на насъбралите се по стената на пикочния мехур бактерии. Те се задържат дълго време прикрепени за лигавицата му и лесно я инфектират.
  • Пренебрегване на позивите за уриниране. Случвало ли ви се е поради различни причини дълго да отлагате ходенето до тоалетната? Ако отговорът е да, значи в голяма степен сами допринасяте за уринарните си проблеми. Колкото по-дълго време престоява урината в пикочния мехур, толкова по-голяма възможност ще имат бактериите да се прикрепят върху лигавицата и да я колонизират.

При хронична уринарна инфекция – доверете се на изпитаните природни средства

При хронична уринарна инфекция можете да разчитате на натуралния продукт Имунобор Уро/Imunobor® Uro. Той съдържа екстракт от Американска червена боровинка с високо съдържание на проантоцианидин тип А. За него е доказано, че действа изключително успешно за пълно изчистване на пикочните пътища от бактериите Ешерихия коли, които предизвикват уроинфекции. Те колонизират лигавицата на пикочния мехур и образуват устойчив биофилм върху нея, особено при отслабен имунитет. Затова втората съставка на Имунобор Уро противодейства именно на това. Тази съставка е бета глюкан, който повишава локалния имунитет в зоната на лигавицата на уринарния тракт. Има директно противовъзпалително, антибактериално и обезболяващо действие за облекчаване симптомите на хронична уроинфекция.

За справяне с хроничен цистит, хроничен уретрит и намаляване на риска от рецидиви, приемайте Имунобор Уро по 3 капсули дневно. Поради изцяло природния си състав, продуктът няма странични действия и е предназначен за продължителна употреба.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: